Balsas Lederwaren is opgericht in 2005 Onderhand zijn wij uitgegroeid tot een goed lopende bedrijf dat al jarenlang hoogwaardige lederen producten maakt. We zijn vooral actief op grote bekende Europese beurzen. Daarnaast willen we door middel van onze web shop en Social Media zoals Facebook en Twitter contact blijven houden met onze klanten.

Wij hebben ons gespecialiseerd in maken van alle kleine lederwaren zoals tassen, portemonnees en riemen. Onze merken Balsas is te herkennen aan het letter B en het merk Arrigo is uitgegroeid tot een van belangrijke merken in Nederland. Wij produceren ook voor andere klanten met hun eigen logo en gewenste wensen.Tevens kunnen we voor bedrijven producten ontwikkelen voor hun relatie geschenken.

Het geheel orderproces, van ontwikkeling tot uitlevering, gebeurd in eigen beheer. Door de jarenlange ervaring en door het grote netwerk van klanten en leveranciers, weet Balsas lederwaren jaarlijks weer nieuwe artikelen zeer modieus en tegen aantrekkelijke prijzen te ontwikkelen en aan te bieden. Wij selecteren voor u een uitgebreide, kwalitatieve en zeer betaalbare, gevarieerde collectie. Vrijwel alle producten die door ons word aangeboden zijn handvaardig gefabriceerd.

De missie van Balsas Lederwaren is het uitbrengen van collectie met de juiste uitstraling van leder die een natuur product is daarnaast is uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding belangrijk. Ons focus ligt op Service en klantgerichtheid, Hoge flexibiliteit door snel schakelen, Trendy en goed weten wat er op de markt speelt.

Contactgegevens:

Van Oldeneellaan 93

4902ZA Oosterhout

Telefoonnummer: 0644383858

E-mailadres: info@balsas.nl

KvK-nummer: 18078278

Btw-identificatienummer: NL240923832B01