Verzending:

Alle bestellingen binnen Nederland wordt kosteloos verzonden. Voor de bestellingen binnen de Europa komen verzendkosten van € 8,00 euro bij. Alle verzendingen binnen Nederland verlopen via PostNL.

Zodra wij uw bestelling verzenden, ontvangt u hierover een bevestiging per e-mail met eventueel daarin ook uw Track & Trace code. Met deze code kunt u zien waar het pakketje is en wanneer deze wordt afgeleverd. Voor zendingen buiten Nederland wordt ook gebruik gemaakt van diensten van PostNL. Hierbij ontvangt u ook een Track & Trace code om de zending te kunnen volgen.

Standaard verzenden wij alle pakketjes met de optie om bij de buren afgeleverd te mogen worden, indien u niet thuis bent. De postbode zal dan een briefje in uw brievenbus achterlaten met daarop het huisnummer waar het pakketje is afgeleverd, zodat u het daar kunt ophalen. Wilt u dit liever niet? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Retourneren:

U heeft recht om een product terug te sturen. Dan moet wel binnen 14 dagen na aankoop zijn. U kunt het product terugsturen naar ons adres, onder vermelding van uw bestelnummer/referentie. Zodra wij deze ontvangen, nemen wij het in behandeling.